Teasmus Week: Науково-педагогічні працівники К-ПНУ діляться досвідом участі в Erasmus+

Цього тижня в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбувається Teasmus Week — захід, присвячений міжнародним можливостям для науково-педагогічних працівників університеті та здобувачів вищої освіти. В рамках події сьогодні відбулася зустріч з учасниками програми Erasmus+, які поділилися власним досвідом участі та відповіли на запитання майбутніх претендентів. Спікери зосередили увагу на перевагах програми, зокрема академічній мобільності, можливості вивчати нові культури та набувати досвіду навчання за кордоном.
Зокрема, серед спікерів була Наталія МЄЛЄКЄСЦЕВА, кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри теорії та методик початкової освіти. Яка розповіла потенційним учасникам про переваги програми, наголосила на важливості міжнародної співпраці та можливостях професійного зростання завдяки участі в Erasmus+.
Ці зустрічі допомагають студентам отримати цінні поради щодо участі в програмі, а також дізнатися більше про можливості академічної мобільності та розвитку у своїй спеціалізації.