В гармонії зі світом

19.09.2024 року відбувся Квест «Глобальні Цілі сталого розвитку», де учасникам, здобувачам освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта,  довелося продемонструвати обізнаність в питаннях сталого розвитку, досвід ЄС , логіку та швидкість мислення.
Мета проведеного квесту –  поєднання навчання та виховання здобувачів на основі міжпредметних зв’язків з використанням інтерактивних підходів до ознайомлення з цілями сталого розвитку – ключовими напрямками розвитку суспільства, яких сьогодні дотримуються всі країни світу.
Під час квесту дві команди учасників виконували завдання. Інтерактивна гра складалась із 17-ти кроків, кожен з яких відповідав певній цілі сталого розвитку.
Атмосфера заходу була зарядженою позитивом, невимушеною і дружньою, здобувачі весело і пізнавально провели час, а кожен із учасників зміг проявити себе у командній грі та випробувати свої сили.
Щиро дякуємо всім учасникам за динамічне та енергійне проведення квесту, а організаторам – за цікавий інтерактивний захід!