Участь здобувачів вищої освіти у V Всеукраїнському конкурсі наукових робіт для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація»

Впродовж 2023-2024 навчального року здобувачки вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка КАШИНА Ірина та ЯРОВА Юлія здійснювали наукове дослідження в сфері здоров’я та фізичної культури молодших школярів. Керівництвом їх науково-дослідною роботою здійснювала старший викладач кафедри теорії та методик початкової освіти Ірина Анатоліївна ДОРОЖ.

Зробити спробу реалізації власних досягнень випала нагода взявши участь у V Всеукраїнському конкурсі наукових робіт для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація», організаторами якого є Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка.

Вийшовши в ІІ тур конкурсу, Ірина та Юлія презентували наукову роботу в межах підсумкової науково-практичної конференції на тему “Проєктування здоров’язбережувального середовища в початковій школі”, яка відбулась 29 травня 2024 року. Робота отримала високу оцінку журі та нагороджена дипломом III ступеня. Їхня робота відзначається актуальністю та  інноваційністю, спрямованою на формування здорового способу життя серед учнів початкової школи.

Кашина Ірина та Ярова Юлія, досягли вагомих успіхів серед студентів-науковців. Вітаємо наших талановитих здобувачок вищої освіти з цим визначним досягненням та бажаємо їм подальших успіхів у науковій діяльності та професійному зростанні! Ваші досягнення є гордістю нашого університету та вагомим внеском у розвиток національної освіти.

Надзвичайно задоволені участю в конкурсі, організація якого продумана до деталей! За що, безмежна вдячність організаторам! Щира подяка членам журі, за об’єктивні оцінки наших конкурсних робіт! Повага до усіх наукових керівників та учасників за якісну та гідну конкуренцію!
Усім причетним, бажаємо нових наукових здобутків, які прославлятимуть нашу Україну та підніматимуть її науковий рівень!