ПІДСУМКИ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У 2023 – 2024 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

9-10 квітня 2024 року у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулася наукова конференція студентів і магістрантів за підсумками НДР у 2023 – 2024 навчальному році.

У межах конференції здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів спеціальності 013 Початкова освіта працювали у секції «Теорія і практика початкової освіти» (Теорія і методика навчання української мови в початковій школі, сучасні технології навчання української мови в початковій школі, теорія і методика навчання літературного читання в початковій школі, формування культуромовної компетентності молодших школярів, теорія і методика навчання іноземної мови в початковій школі, теорія і методика навчання математики, інтегрованого курсу «Я досліджую світ», «Технологій» у початковій школі).

Усі присутні під час конференції мали можливість ознайомитися з актуальними науковими доповідями майбутніх фахівців у галузі початкової освіти в контексті реалізації ідей концепції «Нова українська школа».

Здобувачі вищої освіти інформували, полемізували, ділилися досвідом проходження практики та першими кроками роботи в початкових класах, демонстрували креативні рішення, відповідали на запитання учасників і вкотре приємно здивували власними науковими напрацюваннями науково-педагогічних працівників кафедри теорії та методик початкової освіти.

Усі учасники наукової конференції студентів і магістрантів виявили активність, зацікавленість і бажання до справжнього наукового діалогу.