Підвищенна професійна компетентність

Як заповідава Сократ: “Досконалості немає меж”, проте ми до неї завжди прагнемо. Власне, бажання підвищити профосійно-педагогічний рівень спонукав окремих науково-педагогічних працівників кафедри здійснити навчання в рамках сертифікованої програми підвищення кваліфікації “Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ”,  яка тривала впродовж 6 місяців, із жовтня 2023 р. до березня 2024 р.
Підтвердженням вдосконалення викладацької майстерності та розвиток професійних компетентностей науково-педагогічних працівників, необхідних для реалізації якісної освітньої діяльності в Університеті Огієнка стало отримання сертифікатів. Їх ввласниками стали Кандидат педагогічних наук, доцент Ольга КОВАЛЬЧУК, кандидат філологічних наук, доцент кафедри Наталія МЄЛЄКЄСЦЕВА, кандидат педагогічних наук, старший викладач Ірина ДОРОЖ.
Щира подяка проректору з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Василю КОБИЛЬНИКУ, керівниці науково-методичного відділу Наталії ГУДИМІ, як авторам, ідейним натхненникам, організаторам, а також усім лекторам та причетним до здійснення навчання в рамках цієї програми.