Співпраця зі стейкхолдерами ОП Початкова освіта в дії!

08 лютого 2024 року в межах співпраці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Чернівецької області, реалізації проєкту “Марафон зустрічей учителя зі студентами”, практико зорієнтованого забезпечення ОК “Методика навчання мовно-літературної освітньої галузі в початковій школі” було організовано та проведено низку заходів на базі ЗЗСО за участі здобувачів початкової освіти й учителів Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, здобувачів 1-2 курсів ОП Початкова освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та викладачів кафедри теорії та методик початкової освіти К-ПНУ імені Івані Огієнка.
Здобувачі 2 курсу провели для учнів ранкове коло, урок з української мови та читання, взяли участь у засіданні спільноти вчителів початкових класів закладу освіти, були присутніми на уроках, які провели вчителі. Керівник закладу, Горбова Олена Анатоліївна, та вчителі презентували здобувачам вищої освіти матеріально-технічну базу початкових класів і закладу освіти загалом. Здобувачі взяли активну участь в обговоренні актуальних питань у галузі початкової освіти, виокремили, що вдалося, над чим ще потрібно працювати для того, щоб бути сучасним конкурентоздатним педагогом.
Дякуємо за неоціненний досвід учителів, сучасні методи і прийоми роботи, засоби й інновації у навчанні! Щире й професійне спілкування із майбутніми вчителями початкових класів! Посмішки учнів! Це надихає здобувачів, а головне – не втратити бажання бути гарними вчителями у вільній і незалежній Україні! !