Онлайн-лекція “Second Language Acquisition and Instruction”

23 травня 2023 р. до Дня науки та в межах вивчення освітньої компоненти «Методика навчання іноземної мови в початковій школі» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта гостьову лекцію провела Лілія Морська, професор Інституту педагогіки Жешувського університету (Республіка Польща).
Під час онлайн-лекції “Second Language Acquisition and Instruction” здобувачі вищої освіти ознайомилися з теоріями навчання, психофізіологічними особливостями засвоєння іноземної мови, сучасними методами навчання іноземних мов, а також отримали практичні поради щодо навчання англійської мови молодших школярів. Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри теорії та методик початкової освіти активно комунікували з лектором та отримали відповіді на запитання, які виникли під час опрацювання лекції.
Дякуємо Лілії Морській та академічній спільноті Інституту педагогіки Жешувського університету за співпрацю та внесок у розвиток талановитої молоді Огієнкового університету!