Продовжуємо цикл зустрічей у форматі мовно-літературної кав’ярні. Наш гість сьогодні – СЕРГІЙ ПАНТЮК

10 лютого 2022 року на платформі ZOOM відбулася зустріч із СЕРГІЄМ ПАНТЮКОМ, українським письменником, перекладачем, редактором, журналістом, громадським діячем і видавцем, у проєкті мовно-літературної кав’ярні.
Сергій Дмитрович є членом Національної спілки журналістів України і Національної спілки письменників України.
Відомий письменник є нашим земляком, адже навчався в ЗОШ № 2 м. Кам’янця-Подільського. Сергій Пантюк – наш випускник, закінчив філологічний факультет Кам’янець-Подільського педагогічного інституту (сьогодні — Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка).
У нашу кав’ярню завітали здобувачі вищої освіти спеціальності «Початкова освіта» К-ПНУ, вчителі початкових класів і бібліотекарі м. Кам’янця-Подільського, Дунаївців та усі охочі.
Твори Сергія Пантюка рекомендовано МОН України для читання в початковій і базовій школі.
Гість кав’ярні познайомив учасників заходу зі своїми яскравими і привабливими персонажами, веселими історіями і захопливими пригодами, завдяки чому діти читають книги Сергія Пантюка на одному диханні. Це науково-фантастична повість для дітей «Вінчі й Едісон», «Неслухняники. Вірші для дітей», повість для дітей «Тимко і ґелґотунчик Шкода», «Абетка грибничка», «Емоджинаріум» (посібник для емоційного розвитку дітей), повість «Швидше не буває» та багато інших.
Надзвичайно емоційно, змістовно, пізнавально, динамічно і цікаво!
Сучасні тексти, на основі яких учитель формує компетентного учня Нової української школи!
Мудрий, глибокий, критичний, талановитий письменник! Запалив аудиторію і тримав усіх учасників у полоні Слова!!!
З яким теплом і радістю Сергій Пантюк згадував своїх учителів, викладачів, які допомогли розкрити його талант!!! У письменника горіли очі, коли він розповідав про рідне місто Дунаївці, Камʼянець-Подільський…
А ще: сьогодні не простий день!!! Сьогодні свій День народження святкує Сергій Пантюк! І саме у цей день письменник зустрівся зі студентами, вчителями м. Камʼянця-Подільського та Дунаївців!!!
Бажаємо Вам, пане Сергію, міцного здоровʼя, невичерпної наснаги та творчих задумів у написанні прекрасних творів для дітей!!! До зустрічі!!!