Профорієнтація в ЗОШ №6

29 вересня 2021 р. відбулась профорієнтаційна зустріч з учнями-випускниками Кам’янець-Подільської ЗОШ I-III ступенів №6 (директор Бойко В.А.). До навчального закладу з майстер-класом завітали старший викладач кафедри теорії та методик початкової освіти Ковальчук А.Ф. та студенти 4-го курсу спеціальностей Дошкільна освіта та Початкова освіта Усач І. та Войцехівська В.
Під час зустрічі Анатолій Федорович ознайомив школярів зі всіма правилами вступу до Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, зі спеціальностями які можуть тут здобути, їх особливостями, а також розповів про велику матеріально-технічну базу університету.
Студенти поділились своїми враженнями про навчання на нашому факультеті та яскравими барвами захопливого студентського життя.
Після теплого, привітного спілкування Анатолій Федорович провів майстер-клас з виготовлення ляльок-кутасиків “Україна – єдина країна”, своєї авторської розробки. Старшокласники виявили неабиякий інтерес та охоче спробували себе в цьому занятті, а деякі з них навіть всерйоз задумались про майбутній вступ до нашого ЗВО.