З днем знань!

1 вересня для всієї університетської команди та першокурсників зокрема розпочалося з вітальних слів ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, професора Сергія Анатолійовича Копилова: “Сьогодні розпочинаємо ще один навчальний рік – непростий, але, переконаний, багатий на цікаві події, враження і здобутки. Щиро вітаю студентів, викладачів і працівників Університету Огієнка з Днем знань! Ваш невичерпний інтелектуальний потенціал, професіоналізм, творча енергія здатна змінювати життя на краще.
Дорогі першокурсники! Від сьогодні ви розпочинаєте крокувати стежиною студентського життя найславетнішого закладу вищої освіти на Поділлі. Нехай ця подорож буде цікавою та пізнавальною! Успіхів і наснаги! Хай щастить у всіх починаннях! Пам’ятайте, студентські роки – найкращі!”
Із привітальним словом звернулася до студентів 1 курсу заступник декана педагогічного факультету із виховної роботи Гордійчук Мар’яна Сидорівна: “Дорогі Першокурсники Огієнкового університету! З-поміж розмаїття інших закладів Ви обрали саме педагогічний факультет нашого Університету.
Сподіваємося, що упродовж навчання Ви будете берегти його традиції та примножувати славні здобутки. Із нагоди свята сердечно вітаємо нашу університетську педфаківську родину і зичимо міцного здоров’я, плідної праці та упевненості у майбутніх творчих злетах!”
Колектив кафедри теорії та методик початкової освіти приєднується до привітань з нагоди Дня знань! Щиро бажаємо шановному студенству успіхів у новому навчальному році, терпіння та щасливих миттєвостей!!!