Науково-методичний семінар “Науково-практичний діалог учителів початкових класів Маківського НВК і викладачів ЗВО в умовах модернізації освіти”

5 лютого 2021 року науково-педагогічні працівники кафедри теорії та методик початкової освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка організували та провели науково-методичний семінар “Науково-практичний діалог учителів початкових класів Маківського НВК “ЗОШ І-ІІ ступенів, колегіум” і викладачів закладу вищої освіти в умовах модернізації освіти”. Під час зустрічі обговорили Професійний стандарт вчителя початкових класів закладу загальної середньої освіти, освітньо-професійну  програму “Початкова освіта” (2020 р.) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та проєкт нової  освітньо-професійної  програми “Початкова освіта. Англійська мова” (2021 р.) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти мова.
Дякуємо нашим роботодавцям за слушні поради в процесі формування нової освітньо-професійної програми “Початкова освіта. Англійська мова”. Ми враховуємо їхні пропозиції та рекомендації.
Тепло покомунікували з нашими випускниками, які є прекрасними вчителями початкових класів. І не лише з випускниками! Є вчителі, які сьогодні навчаються на заочній формі нашої спеціальності.
Учителі отримали сертифікати за участь у семінарі.
Зустрілися із учнями 11 класу з метою профорієнтації із дотриманням умов сьогодення.
Дякуємо нашим колегам за конструктив, прийнятті рішення і комунікацію. Тільки спільно досягнемо гарних результатів у педагогічній діяльності.