Пишаємося нашими студентами!

Щиро вітаємо магістрантку педагогічного факультету спеціальності 013 Початкова освіта Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка КРИВУ ОКСАНУ, яка брала участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки», проведеному на базі Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка у квітні 2020 року.
Згідно з рішенням галузевої конкурсної комісії Крива Оксана нагороджена дипломом ІІІ ступеня за роботу «ВИХОВАННЯ ПРАВОВИХ УЯВЛЕНЬ УЧНІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ» (науковий керівник – доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри теорії та методик початкової освіти Бахмат Н.В.).
Дякуємо закладу-партнеру за продуктивну співпрацю, членам галузевої конкурсної комісії за фаховий підхід в оцінюванні наукових студентських робіт та здобувачам вищої освіти, які брали участь у конкурсі. Пишаємося нашими студентами та бажаємо нових, більш вагоміших здобутків у майбутній професійній і науковій діяльності!!!