Нові наукові здобутки

23 квітня у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського проходив II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Початкова освіта”.

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка з науковою роботою на тему “Формування лексичних компетентностей молодших школярів засобами технологій розвитку критичного мислення” представла Лазарентко Тетяна, студентка IV курсу педагогічного факультету, яка у підсумку отримала диплом I ступеня.

Наукову статтю надруковано у збірнику матеріалів науково-практичної конференції “Сучасна Початкова освіта в поглядах молодих науковців”( 23 квітня 2019 року, ВДПУ імені Михайла Коцюбинського”).

“Особливу подяку висловлюю науковому керівнику моєї роботи Мєлєкєсцевій Наталії Василівні за творчі настанови, мудрі поради, підтримку і віру в мене. Це величезний досвід, можливість спробувати себе у науковій діяльності та мотивація для подальшого розвитку в галузі початкової освіти” – говорить Лазаренко Т.